Banner

Banner

Que són Fotografies de 360 graus?

El món de la fotografia ha aconseguit una bona empenta gràcies als avenços en el món de la tecnologia, sobretot en els smartphones amb la gran varietat d'aplicacions existent. Una de les característiques més cridaneres és el de prendre captures panoràmiques o fins i tot esfèriques. Una cosa que gairebé tots els fabricants han decidit inserir en la seva aplicació Càmera per defecte, com una manera més de tret. No obstant això, no totes comptes amb les possibilitats de l'aplicació Photosphere, desenvolupada per Google en exclusiva per als seus propis terminals coneguts com Nexus. O almenys, així era.




I és que, tot i que encara Google no ha decidit obrir la veda i publicar aquesta aplicació a Google Play per a tots els dispositius Android, sí que s'ha aconseguit filtrar a través d'Internet perquè els usuaris amb un dispositiu Android 4.0 o superior qualsevol puguin provar-la. Una cosa que ha propiciat la creació de dispositius Google Edition com el Samsung Galaxy S4 que corre amb una versió neta d'Android. D'aquesta manera, investigant aquest dispositiu s'ha trobat l'aplicació Photosphere, la qual s'ha extret i distribuït a través d'Internet. Tot això comptant amb l'avantatge de no ser necessari realitzar cap tipus de configuració o perdre la garantia per aconseguir un accés root (de superusuari). Tan senzill com instal·lar una aplicació des de fora de Google Play.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada