Banner

Banner

Les 5 Millors Aplicacions Per a fer Fotos de 360Graus

Amb l'arribada de la tecnologia i la simplicitat dels smartphones, ara és molt més fàcil accedir a informació i realitzar accions abans impensades, com prendre una fotografia en 360 graus de manera instantània.

El portal de notícies argentí Infobae va realitzar un llistat amb les cinc millors aplicacions que actualment està en el mercat i que, segons el seu criteri, són les millors a l'hora de retratar un moment de forma panoràmica.


N'hi ha per tots els gustos i necessitats, per a sistema operatiu iOS i Android, pagades o gratuïtes.

360 Panorama: Aquesta aplicació està disponible per iOS i Android. A través d'una pantalla quadriculada, l'eina va guiant al fotògraf per superposar les imatges i així aconseguir la imatge en 360 °.

Bubbli: Només per a iPhone i gratuïta. Indica la inclinació i el gir necessari per aconseguir l'efecte panoràmic. A més, permet capturar el so ambient perquè l'experiència sigui encara millor.

Sphere: Està principalment destinada al turisme i també es troba en Appstore. Amb aquest servei, l'usuari podrà compartir els increïbles paisatges en 360 ° que prengui, així com veure en un mapa les fotografies preses per altres viatgers.

Photaf Panorama: Amb aquesta aplicació, els usuaris d'Android poden crear fotografies panoràmiques que es guien per la càmera i els censors d'orientació del telèfon mòbil. És senzilla i es pot vincular amb el compte de Facebook.

Ztitch: Però si no ets usuari de iOS o Android, i sí ho ets de Windows Phone també hi ha una opció. Està disponible a la botiga de Microsoft de manera gratuïta.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada