Banner

Banner

Que és SounCloud?

SoundCloud és una plataforma de distribució d'àudio en línia on els usuaris poden col·laborar, promocionar i distribuir els seus projectes musicals.


Originalment, SoundCloud es va iniciar a EstocolmSuècia, però es va establir a BerlínAlemanya l'agost del 2007 pel dissenyador de so Alex Ljung i l'artista Eric Wahlforss. Tenia la intenció de permetre que els músics compartissin enregistraments, però més tard es va transformar en una eina de publicació completa que també permetia als músics distribuir les seves pistes de música. Pocs mesos després de començar a operar, SoundCloud ja competia amb força contra MySpacecom a plataforma per als músics que distribueixen la seva música d'una forma més directa i que permet interaccionar de forma més àgil amb els fans.
SoundCloud permet als artistes penjar la seva música amb un URL distintiu, cosa que no passa a MySpace, que ofereix música només en el lloc de MySpace. En permetre que els arxius de so puguin ser integrats en qualsevol lloc, SoundCloud es pot combinar amb Twitter i Facebook per permetre als membres captar audiència més fàcilment.
La plataforma distribueix música amb Widgets i aplicacions. Això permet als usuaris mostrar la seva música en el seu propi bloc o lloc web. A més a més, SoundCloud publica automàticament les pistes d'audio que va penjant cada músic (per exemple a Twitter o Facebook si hi ha un compte).
SoundCloud té un API que permet a altres aplicacions o telèfons intel·ligents carregar o descarregar la música i els arxius de so. Les aplicacions són disponibles per a iPhone, iPad, plataformes Android i està previst que també sigui compatible amb l'aplicació Symbian. Aquest PI s'ha integrat en diverses aplicacions, sobretot la versió Pro de la PreSonus Studio One DAW. Hi ha altres serveis web integrats amb l'API, incloent-hi Songkick i FourSquare.
SoundCloud mostra les pistes d'audio gràficament com a formes d'ona i permet als usuaris fer comentaris sobre parts específiques de la pista (coneguts com a comentaris cronometrats), compartir l'arxiu i, en alguns casos, descarregar-lo. A l'hora de pujar arxius, no hi ha cap grandària màxima determinada i amb el paquet bàsic gratuït es poden pujar fins a dues hores de música.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada